Prezident Realu: 100 miliónov eur za Balea je priveľa

NETKY.SK • 9 August 2013, 07:26 • 2 min
Prezident Realu: 100 miliónov eur za Balea je priveľa

MIAMI - Prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Peréz v rozhovore pre ESPN označil medializovanú prestupovú čiastku 100 miliónov eur za služby krídelníka Tottenhamu Garetha Balea za prehnanú.

slovakia

left justify in out

"Musíme hovoriť s mnohými ľuďmi a uvidíme, čo prinesú rokovania, a to nielen pokiaľ ide o tohto hráča," uviedol Peréz a pokračoval: "My často nerozprávame o hráčoch z úcty voči nim, voči ich klubom. S prezidentom Tottenhamu sme priatelia, v minulej sezóne sme odtiaľ získali Luku Modriča. Ak nebudem hovoriť o hráčoch, nehovorím o peniazoch, ale 100 miliónov eur je pre mňa veľa... na hocičo." 

Madridčania podľa britského denníka The Guardian ponúkajú za Bala rekordných 100 miliónov libier. Španielske periodikum Marca dokonca vyrukovalo možnou s prestupovou sumou 125 miliónov libier. Doterajšiu najvyššiu položku zaplatil práve Real Madrid, v roku 2009 vykúpil za 80 miliónov libier Cristiana Ronalda z Manchestru United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies