Prezident Putin uvoľnil 17 generálov

NETKY.SK • 3 Február 2017, 07:59 • 2 min
Prezident Putin uvoľnil 17 generálov

MOSKVA - Prezidentský dekrét o uvoľnení 17 generálov, ktorí pôsobili v rôznych zložkách ruských silových rezortov, zverejnili dnes na oficiálnej webovej stránke vestníka Ruskej federácie. Informovala o tom tlačová agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

Dvaja z uvoľnených opúšťajú rady ozbrojených síl. Ostávajúcich poveria novými úlohami, respektíve v prípade možnosti ich pošlú do výslužby.

Ruský prezident Vladimir Putin, ktorý absolvoval niekoľkohodinovú návštevu Maďarska a odletel už do vlasti, súčasne vymenoval dvoch nových námestníkov rezortu pre mimoriadne situácie Vladlena Aksionova a Pavla Baryševa, ktorí budú zodpovední za civilnú ochranu, respektíve likvidáciu dôsledkov prírodných katastrof.

Najvyšší ruský predstaviteľ potvrdil vo funkcii nového generálneho prokurátora Krymu anektovaného Ruskom v roku 2014 Olega Kamšilova a vymenoval do čela sevastopolskej pobočky Vyšetrovacieho výboru Ruskej federácie Viktora Tanifu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies