Prezident Putin sa stretol v Kremli s kolegom Frankom Valterom Steinmeierom

NETKY.SK • 26 Október 2017, 16:50 • 2 min
Prezident Putin sa stretol v Kremli s kolegom Frankom Valterom Steinmeierom

MOSKOVSKÝ KREMEĽ - Rusky líder sa optimisticky vyjadril, že návšteva jeho nemeckého kolegu, pomôže posilniť obojstranné vzťahy medzi krajinami.

slovakia

left justify in out

Putin privítal svojho hosťa a pripomenul, že ich minule stretnutie sa uskutočnilo rok aj pol dozadu na jar v roku 2016. Hlava ruského štátu podčiarkol, že Steinmeier pri svojich prácach na rôznych štátnych pozíciách, sa zúčastnil vo všetkých procesoch obojstranných vzťahov medzi krajinami.

 

Prezident Steinmeier ubezpečil Putina vo svojej snahe zlepšenia obojstranných vzťahov medzi Ruskom a Nemeckom a odovzdal ruskému lídrovi pozdrav od federálnej kancelárky Angely Merkelovej.

 

Potom lídri pokračovali v diskusii niekoľkých dôležitých tém ako aj boj s terorizmom, situáciu v Sýrii, taktiež reguláciu ukrajinskej krízy a realizáciu Minskej dohody. Putin o tom informoval aj na svojom Twitteri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies