Prezident PSG chce Beckhama aj v ďalšej sezóne

NETKY.SK • 1 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Prezident PSG chce Beckhama aj v ďalšej sezóne

PARÍŽ - Prezident klubu najvyššej francúzskej futbalovej súťaže Paríž St. Germain Nasser al-Khelaifi chce, aby David Beckham zostal v jeho tíme aj v nadchádzajúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

"Budeme sa s ním o tom rozprávať. Úprimne, veľmi chceme, aby u nás zostal aj ďalší rok," povedal prvý muž PSG pre pondelňajšie vydanie denníka L'Equipe. Tridsaťsedemročný Beckham prišiel do hlavného mesta Francúzska v januári ako voľný hráč a podpísal kontrakt do konca sezóny. Podľa vlastných slov zvažuje ďalšie zotrvanie v Parku princov. "Je fantastický na ihrisku i mimo neho. Jeho angažovnie bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí," nešetril slovami chvály na Beckhamovu i svoju adresu a-Khelaifi a ďalej rozvinul svoju myšlienku: "Je výnimočný ako osoba, hráč či ambasádor. Skutočne ovplyvnil náš káder. Každý ho miluje."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona