Prezident prijal zástupcov Slovenskej humanitárnej rady

NETKY.SK • 17 Január 2014, 12:12 • 2 min
Prezident prijal zástupcov Slovenskej humanitárnej rady

BRATISLAVA – Prezident SR Ivan Gašparovič dnes prijal v Prezidentskom paláci zástupcov členských organizácií a členov Predsedníctva Slovenskej humanitárnej rady (SHR).

slovakia

left justify in out

Tá združuje viac ako 170 organizácií, ktoré poskytujú pomoc, služby, starostlivosť, poradenskú činnosť a organizujú rôznorodé aktivity v prospech sociálne znevýhodnených a hendikepovaných ľudí.

Hlava štátu poďakovala predstaviteľom SHR za jej aktivity. "Ja som vždy rád, keď sa môžem s vami stretnúť a poďakovať vám za vašu prácu, za to vaše cítenie k svojmu okoliu a k ľudom, o ktorých viete, že si sami nedokážu pomôcť," uviedol vo svojom príhovore Gašparovič. Ako dodal, v súčasnom období prežíva nielen Slovensko, ale aj celý svet ťažké obdobie. "Najťažšie sú na tom ľudia, ktorí sú sociálne odkázaní, ale ktorí aj zo zdravotných dôvodov sú odkázaní na pomoc. A vy im túto pomoc dávate," dodal Gašparovič.

Prezident SHR Ivan Sýkora poďakoval Gašparovičovi za podporu. "Máme veľkú radosť z toho, keď ročne aspoň jednému človeku vieme pomôcť. A dovolíme si povedať za naše organizácie, že tých ľudí sú každý rok stovky až tisícky," dodal Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies