Prezident Parmy prisľúbil maximum pre záchranu klubu

NETKY.SK • 24 Február 2015, 11:11 • 2 min
Prezident Parmy prisľúbil maximum pre záchranu klubu

PARMA - Prezident talianskeho futbalového klubu FC Parma Giampietro Manenti prisľúbil, že urobí maximum pre záchranu organizácie pred krachom. Finančná situácia tradičného klubu Serie A sa ale zhoršuje každým dňom.

slovakia

left justify in out

"Nevzdal som boj o Parmu. Práve naopak. Momentálne robím všetko pre budúcnosť klubu," uviedol Manenti. Ten má v pláne v utorok sa stretnúť so starostom mesta, aby prerokovali možnosti záchrany vrcholového futbalu v Parme.

 

Podľa talianskych médií nevideli hráči výplaty od začiatku ročníka, klub nemá financie ani na zaplatenie usporiadateľskej služby na domáce zápasy. Bývalý manažment navyše nezaplatil účet za elektrinu a energetická spoločnosť pohrozila, že počas víkendu odpojí štadión Ennia Tardiniho od zdroja. Preto vedenie ligy odložilo na nedeľu plánovaný ligový duel Parmy s Udinese. Najbližšie sa Parma má predstaviť na ihrisku FC Janov a hráči sú podľa kapitána Alessandra Lucarelliho pripravení zaplatiť si dopravu z vlastných peňazí, ak klub nebude schopný zabezpečiť cestu autobusom.

 

V Parme pôsobia aj dvaja slovenskí hráči - brankár Pavol Bajza a mladý nádejný stredopoliar Lukáš Haraslín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies