Prezident Palerma pripustil predaj Dybalu

NETKY.SK • 12 Február 2015, 15:00 • 2 min
Prezident Palerma pripustil predaj Dybalu

PALERMO - Prezident talianskeho prvoligového Palerma Maurizio Zamparini pripustil, že v lete zváži ponuky, ktoré prídu na futbalového útočníka Paula Dybalu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný argentínsky zakončovateľ v aktuálnej sezóne najvyššej talianskej súťaže nastrieľal v 19 zápasoch 11 gólov.

 

"V tomto ročníku strelecky explodoval, ale už dávnom predtým som poznal jeho kvality. Teraz ho však ovládajú ľudia, čo mu neprajú to najlepšie. Má poradcov, ktorí ho vidia len ako stroj na peniaze. Je ťažké predstaviť si jeho zotrvanie v Palerme. Dybala má hodnotu vyše 40 miliónov eur, pýtalo sa naňho niekoľko zahraničných klubov vrátane Manchestru United. Zástupcom tohto anglického tímu som v januárovom prestupovom období povedal, že skôr ako v júni ho nepredám. Odkázal som im, nech sa vrátia o šesť mesiacov, potom môžeme diskutovať. Podľa môjho názoru je momentálne Dybala najlepším útočníkom v Európe," citoval Zampariniho slová server Daily Star. Rovnaký portál spomína záujem Arsenalu Londýn o 21-ročného Argentínčana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona