Prezident Palerma potvrdil záujem o Gyömbéra

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 16:56 • 2 min
Prezident Palerma potvrdil záujem o Gyömbéra

PALERMO - Prezident Palerma Maurizio Zamparini sa na sústredení v rakúskom Bad Kleinkierchheime vyjadril aj k letným prestupovým zámerom tohto talianskeho prvoligového futbalového klubu.

slovakia

left justify in out

Potvrdil, že jedenásty tím minulej sezóny najvyššej talianskej súťaže má naďalej záujem aj o defenzívneho univerzála slovenskej reprezentácie Norberta Gyömbéra. "Pozorujeme ho, pozdáva sa nám ako obranca, ale nie je jediný. Obzeráme sa aj po Lorenzovi Tonellim (hráč Empoli, pozn.) a inom cudzincovi," citoval Zampariniho web Giornale di Sicilia.

 

Dvadsaťtriročný (nar. 3. júla 1992) rodák z Revúcej je od 1. júla 2013 hráčom druholigovej Catanie Calcio, v jarnej časti uplynulého ročníka však pre zlomeninu členka absolvoval na ihrisku iba štyridsať minút. Okrem sicílskeho Palerma po Gyömbérovi poškuľujú aj ďalší účastníci Serie A Sampdoria Janov a Hellas Verona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies