Prezident odcestoval na jednodňovú pracovnú návštevu Berlína

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:38 • 2 min
Prezident odcestoval na jednodňovú pracovnú návštevu Berlína

BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska dnes odcestoval na jednodňovú pracovnú návštevu do Berlína. Cesta má charakter ekonomickej misie zameranej na získanie poznatkov a hľadanie možností na spoluprácu Slovenska a Nemecka v oblasti podpory inovatívneho podnikateľského prostredia vrátane start-upov, priemyslu s vysokou pridanou hodnotou, rozvoja moderných technológií, vedy a výskumu.

slovakia

left justify in out

Prezidenta Kisku sprevádza delegácia z podnikateľského, akademického a vládneho sektora. V Berlíne má prezident na programe rozhovory v najväčšom nemeckom vedecko-technologickom parku Adlershof a následne sa stretne s predstaviteľmi nemeckej a slovenskej start-upovej komunity.

 

Popoludní vystúpi Andrej Kiska s otváracím príhovorom na interaktívnej konferencii Growth Company Forum a zúčastní sa na prezentácii i diskusii k modernému priemyselnému odvetviu Industry 4.0. Záverom navštívi Nemocnicu Charité - pediatrické oddelenie so špecializáciou na onkológiu a hematológiu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies