Prezident Obama a hviezdy NBA zabávali zranených vojakov

NETKY.SK • 9 August 2010, 13:01 • 2 min
Prezident Obama a hviezdy NBA zabávali zranených vojakov

Prezident Obama a hviezdy NBA zabávali zranených vojakov

slovakia

left justify in out

Americký prezident Barack Obama sa v nedeľu venoval viac ako dve hodiny svojmu obľúbenému športu - basketbalu - a to v spoločnosti najväčších hviezd zámorskej NBA, LeBrona Jamesa, Dwyana Wadea či žijúcich legiend tohto športu Earvina "Magica" Johnsona a Billa Russella. Stalo sa tak v telocvični armádneho komplexu Fort McNair, neďaleko sídla najvyššieho predstaviteľa USA.
      Na akcii, ktorú z tribún sledovali zranení príslušníci ozbrojených síl USA a účastníci mentorského programu Bieleho domu, sa zúčastnilo celkovo 16 aktívnych a niekdajších hráčov NBA, ako aj opôr univerzitných tímov. Nechýbali medzi nimi napríklad Kobe Bryant, ktorý si však nezahral, Carmelo Anthony, Derek Fisher, Chauncey Billups a Alonzo Mourning, ale ani Maya Moore, niekdajšia dvojnásobná šampiónka v tíme University of Connecticut Huskies.
      Po tejto aktívnej činnosti oslávil Barack Obama v spoločnosti viacerých hráčov a priateľov s niekoľkodňovým oneskorením svoje 49. narodeniny, a to grilovaním v záhrade Bieleho domu. V uplynulú stredu oslavoval prezident USA narodeniny v Chicagu, a to takisto v spoločnosti priateľov. Jeho najbližší mu gratulovali telefonicky. Manželka Michelle s dcérou Sashou z dovolenky v južnom Španielsku, ďalšia dcéra Malia z letného tábora.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies