Prezident Kiska vymenoval sedem nových rektorov a devätnásť nových profesorov

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 12:51 • 2 min
Prezident Kiska vymenoval sedem nových rektorov a devätnásť nových profesorov

BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska v utorok v Prezidentskom paláci v Bratislave odovzdal menovacie dekréty siedmim novým rektorom vysokých škôl.

slovakia

left justify in out

Rektormi sa stali Roman Boča z Univerzity Cyrila a Metoda v Trnave, Klaudia Halászová zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, Edita Hekelová z Vysokej školy manažmentu v Trenčíne, Jozef Jandačka zo Žilinskej univerzity v Žiline, Tomáš Lengyelfalusy z Vysokej školy DTI v Dubnici nad Váhom, Peter Šimko zo Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave a Libor Vozár z Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.

 

 

img

Zľava rektor Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave Roman Boča, rektorka Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre Klaudia Halászová, rektorka Vysokej školy manažmentu v Trenčíne Edita Hekelová, rektor Žilinskej univerzity v Žiline Jozef Jandačka, rektor Vysokej školy DTI v Dubnici nad Váhom Tomáš Lengyelfalusy, rektor Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave Peter Šimko a rektor Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre Libor Vozár

 

 

Na slovenských vysokých školách pribudne  aj 19 nových profesorov. Menovacie dekréty im v utorok odovzdal prezident Kiska. Nových profesorov budú mať napríklad odbory normálna a patologická fyziológia, evanjelická teológia či farmakológia.

 

 

img

Noví profesori. Foto. TASR

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies