Prezident Kiska: SR čaká predsedníctvo, zmena vlády by bol najhorší scénar

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 16:45 • 2 min
Prezident Kiska: SR čaká predsedníctvo, zmena vlády by bol najhorší scénar

BRATISLAVA - Najhoršie čo by bolo, je, keby súčasná slovenská vláda teraz neuspela. V relácii rádia Expres Braňo Závodský Naživo to dnes vyhlásil prezident SR Andrej Kiska.

slovakia

left justify in out

"Jednak máme predsedníctvo, potrebujeme stabilnú vládu a ak by aj došlo k predčasným parlamentným voľbám, tak si aj opozícia musí uvedomiť, že to by nebolo také jednoduché, že by zrazu zasadli na ich miesta a vládli by," odkázala hlava štátu.

 

Na margo ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD), ktorého ide opozícia opäť odvolávať pre daňovú kauzu Bašternák, Kiska povedal, že aj o tejto kauze hovoril s premiérom Robertom Ficom (Smer-SD), ministrom Kaliňákom aj policajným prezidentom Tiborom Gašparom. "Povedal som všetkým svoj názor. Je to na vláde a premiérovi, aby, ak sa tak rozhodne, on z toho vyvodzoval dôsledky. A je na ministrovi vnútra, ktorý ak cíti zodpovednosť, aby zvážil svoje prípadné pôsobenie vo vláde," dodal prezident.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies