Prezident Kiska poslal Putinovi sústrastný telegram

NETKY.SK • 26 December 2016, 15:54 • 2 min
Prezident Kiska poslal Putinovi sústrastný telegram

BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska poslal ruskému prezidentovi Vladimírovi Putinovi v súvislosti s pádom lietadla v nedeľu sústrastný telegram. Informoval o tom Kiskov hovorca Roman Krpelan.

slovakia

left justify in out

„Vážený pán prezident, vyjadrujem Vám a rodinám zosnulých moju úprimnú sústrasť v súvislosti s tragickým pádom vojenského lietadla, pri ktorom vyhasli životy občanov Vašej krajiny," uvádza sa v telegrame.


Dopravné lietadlo Tu-154 ruského ministerstva obrany s 92 ľuďmi na palube sa zrútilo v nedeľu nadránom do Čierneho mora, nikto z nich neprežil. Stroj prepravoval najmä členov armádneho umeleckého súboru Alexandrovci.

 

Jeho trosky následne lokalizovali v pobrežných vodách Čierneho mora, kde už medzičasom našli aj telá viacerých obetí tejto havárie. Lietadlo smerovalo do sýrskej provincie Lázikíja.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies