Prezident Hollande oznámil rozchod s prvou dámou

NETKY.SK • 26 Január 2014, 10:41 • 2 min
Prezident Hollande oznámil rozchod s prvou dámou

PARÍŽ - Prvá dáma Francúzska utrpela šok, keď francúzsky týždenník Closer 10. januára zverejnil fotografie odhaľujúce tajný vzťah Hollanda s herečkou Julie Gayetovou.

slovakia

left justify in out

Francúzsky prezident Francois Hollande včera oznámil, že sa rozchádza so svojou dlhoročnou partnerkou Valérie Trierweilerovou, oznámila agentúra AP.

Prezident o svojom rozchode informoval v exkluzívnom teleonickom rozhovore pre agentúru AFP.

Prvá dáma Francúzska utrpela šok, keď francúzsky týždenník Closer 10. januára zverejnil fotografie odhaľujúce tajný vzťah Hollanda s herečkou Julie Gayetovou. Trierweilerová (48) následne strávila osem dní v nemocnici.

Časopis Closer tiež napísal, že vzťah Hollanda s Gayetovou trvá už takmer dva roky. Prezident odhalenia magazínu nepoprel, ale vyjadril poľutovanie nad zasahovaním do svojho súkromného života, na ktorý má podľa vlastných slov právo ako ktorýkoľvek iný občan.

Francois Hollande nebol ešte nikdy ženatý. Jeho vzťah s novinárkou Trierweilerovou sa začal v roku 2006, ešte v čase, keď žil so svojou predchádzajúcou partnerkou a matkou svojich štyroch detí, socialistickou političkou Ségolene Royalovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona