Prezident Fenerbahce: Škrtelov príchod je takmer hotový

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 10:07 • 2 min
Prezident Fenerbahce: Škrtelov príchod je takmer hotový

ISTANBUL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa zrejme čo nevidieť stane novou posilou tureckého klubu Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

"Príchody Gregoryho van der Wiela a Martina Škrtela sú takmer hotové," cituje portál soccerway.com vyhlásenie prezidenta Fenerbahce Aziza Yildirima pre AMK Spor. Odstupné za 31-ročného rodáka z Handlovej by sa malo pohybovať na úrovni 5,5 milióna libier. Uvedený zdroj tiež informuje o tom, že z "Feneru" odíde holandský útočník Robin van Persie. "Čakáme na vhodného kupca," dodal Yildirim.

 

Stopér Škrtel je hráčom anglického FC Liverpool, v ktorom pôsobí od januára 2008. Do tímu účastníka Premier League zamieril z ruského Zenitu Petrohrad. V ostatnom čase po zdravotných problémoch nedostával veľa príležitostí od nemeckého kouča "The Reds" Jürgena Kloppa. Za LFC má na konte 320 štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona