Prezident CSKA: Honda nepôjde do AC Miláno

NETKY.SK • 9 August 2013, 15:11 • 2 min
Prezident CSKA: Honda nepôjde do AC Miláno

MOSKVA - Prezident ruského futbalového šampióna CSKA Moskva Jevgenij Giner poprel tvrdenia, že stredpoliar Keisuke Honda je blízko k prestupu do AC Miláno. Japonský reprezentant sa v rozhovore pre denník Nikkan Sports vyjadril, že rokovania o jeho odchode do tímu Serie A sú vo finálnej fáze a doťahujú sa detaily kontraktu, pričom odstupné má byť vo výške 6,7 milióna eur. Giner však pre ruský denník Sport Express uviedol, že neexistuje žiadna dohoda s Milánčanmi.

slovakia

left justify in out

"Som už unavený a chorý zo špekulácií okolo Hondu. Očakávame, že talianska strana pochopí, že musí zastaviť všetky tieto reči, ale zatiaľ sa tak nestalo. My sme už pred troma týždňami vyjadrili naše stanovisko. Nepredáme Hondu do Milána ani za päť a ani za desať miliónov dolárov. Náš klub nikdy nebude tolerovať neseriózny prístup. Boli sme pripravení vyjsť im v ústrety, keby to Milánčania spravili civilizovaným spôsobom. Porozmýšľali by sme o oficiálnej ponuke, keby s takou prišli. Oni sa však rozhodli vtiahnuť a vyprovokovať Hondu do konfliktu s nami," netajil svoje rozhorčenie šéf CSKA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies