Prezident CONCACAF uznal chyby v semifinále Gold Cupu

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 16:35 • 2 min
Prezident CONCACAF uznal chyby v semifinále Gold Cupu

CHESTER - Prezident Futbalovej konfederácie Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti (CONCACAF) Alfredo Hawit uznal, že stredajšie semifinálové stretnutie kontinentálneho šampionátu Gold Cup 2015 medzi Mexikom a Panamou (2:1) bolo do značnej miery ovplyvnené chybami hlavného arbitra Marka Geigera.

slovakia

left justify in out

Šéf kontinentálnej organizácie Hawit v oficiálnom stanovisku potvrdil, že rozhodca Geiger "priznal svoje chyby, ktoré mali dopad na konečný výsledok zápasu."


Mark Geiger z USA v 24. min vylúčil hráča Panamy Luisa Tejeda a v závere duelu, konkrétne v 9. min nadstaveného času, odpískal pokutový kop za ruku Romana Torresa. Ten Mexiko premenilo a vynútilo si predĺženie, v ňom po ďalšej jedenástke rozhodlo o postupe do finále. Rozvášnení Panamčania sa po súboji odfotili pod transparentom nazývajúcim vedenie CONCACAF skorumpovanými zlodejmi. Mexiko sa pokúsi o celkový triumf v sobotu s Jamajkou.


Geiger sa vlani v Brazílii stal prvým americkým rozhodcom, ktorý riadil stretnutie vyraďovacej časti futbalových majstrovstiev sveta.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona