Prezident Bayernu Hoeness o Ibrahimovičovi: Zatrpknutá primadona

NETKY.SK • 30 September 2013, 12:30 • 2 min
Prezident Bayernu Hoeness o Ibrahimovičovi: Zatrpknutá primadona

MNÍCHOV - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič je "zatrpknutá primadona", povedal o kanonierovi Paríža Saint-Germain prezident Bayernu Mníchov Uli Hoeness.

slovakia

left justify in out

Podľa neho "Ibra" aj s odstupom rokov nevie stráviť skutočnosť, že súčasný kouč Bavorov Pep Guardiola mu počas spoločného pôsobenia v FC Barcelona nedával veľa šancí a jeho cesty smerovali do milánskeho AC. Čoskoro 32-ročný Ibrahimovič odvtedy neprechováva ku Guardiolovi priateľské vzťahy a viackrát sa voči jeho osobe kriticky vyjadril do médií. Počastoval ho aj vulgárnymi výrazmi a zdôraznil, že ma prílišný rešpekt z Joseho Mourinha, ktorý ešte v minulej sezóny sedel na lavičke Realu Madrid - odvekého rivala Barcelony. "Guardiola ma šikanoval," napísal Ibrahimovič vo svojej biografii.

"My máme úplne odlišný pohľad na prácu trénera Guardiolu ako Zlatan Ibrahimovič. Sme s Pepom spokojní," vyjadril sa Hoeness pre magazín Bild. "Ibrahimovič je zatrpknutá primadona, ak sa ma pýtate na jeho osobu. Stále sa nevie prehrýzť cez to, že sa v Barcelone nepresadil. V žiadnom klube, kde pôsobil, neboli šťastní. Kam prišiel, tam so sebou priniesol problémy," dodal Hoeness.

Ibrahimovič od leta 2012 oblieka dres Paríža SG, ktorému v minulej sezóne pomohol 30 gólmi k zisku majstrovského titulu a tiež štvrťfinálovej účasti v Lige majstrov. Počas svojej kariéry získal majstrovské tituly so šiestimi klubmi - Ajaxom Amsterdam, Juventusom Turín, Interom Miláno, FC Barcelona, AC Miláno a naposledy s PSG.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona