Prezident Barcelony chce priviesť posily aj napriek prestupovému embargu

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 18:30 • 2 min
Prezident Barcelony chce priviesť posily aj napriek prestupovému embargu

BARCELONA - Prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu trvá na tom, že klub bude aktívny počas letného prestupového obdobia aj napriek tomu, že pre nich platí prestupové embargo.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný prezident povedal, že so získanými posilami podpíšu zmluvu, avšak k tímu sa pripoja až budúci rok v januári. "Barcelona môže priviesť do tímu nových hráčov až od 1. januára 2016. Zmluvu s nimi však môžeme podpísať tento rok v lete a priviesť ich až v januári."

Bartomeu v rozhovore pre španielsky denník AS hovoril aj o ďalších klubových záležitostiach, vrátane špekulácií o príchode trénera Realu Madrid Carla Ancelottiho na Nou Camp. Napriek tomu, že tím môže v tejto sezónu získať treble, sa stále špekuluje o tom, že či tréner Luis Enrique zostane v katalánskom veľkoklube aj ďalšiu sezónu.

Barcelona už v predstihu získala ligový titul a 30.mája budú mať príležitosť vyhrať aj Copa del Rey, keď sa im vo finále podarí poraziť Athletico Bilbao. O týždeň neskôr ich potom bude čakať najťažší oriešok – finále Ligy majstrov proti Juventusu Turín, ktoré mimochodom tiež môže v tejto sezóne získať treble.

Bartomeu napriek špekuláciám vyhlásil, že by bol nadšený, keby Enrique zostal v tíme. Na margo príchodu Ancelottiho dodal: "Sme rozhorčení nad špekuláciami o príchode Carla Ancelottiho. Sú to obyčajné klamstvá a lož. Privádza nás to k presvedčeniu, že tieto špekulácie majú destabilizovať Barcelonu v športovom slova zmysle. Ariedo Braida nevypracoval žiadny zoznam potenciálnych trénerov. Spolu s Carlesom Rexachom hľadajú hráčov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies