Prezident Barcelony bude s radosťou kooperovať so súdmi

NETKY.SK • 19 December 2013, 17:49 • 2 min
Prezident Barcelony bude s radosťou kooperovať so súdmi

BARCELONA - "Budeme radi, keď odovzdáme celú dokumentáciu ohľadne prestupu Neymara," vyhlásil Sandro Rosell

slovakia

left justify in out

Prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Sandro Rosell vo štvrtok vyhlásil, že bude s potešením spolupracovať s tamojším súdom ohľadne predloženia dokumentov súvisiacich s podpisom zmluvy s brazílskym útočníkom Neymarom. Ako je známe, španielsky sudca nariadil FC Barcelona odovzdať všetky predmetné doklady. "Budeme radi, keď odovzdáme celú dokumentáciu ohľadne prestupu Neymara," vyhlásil Rosell.

Dokumenty poslúžia ako súčasť súdneho konania podaného jedným členom z jej klubu. Sudca Pablo Ruz dal Barcelone päť dní na zozbieranie a predstavenie "zmluvy, vďaka ktorej sa uskutočnil transfer Neymara da Silvu Júniora - s uvedením sumy". Katalánsky veľkoklub navyše musí zverejniť aj svoje finančné správy z rokov 2011, 2012 a 2013. Člen klubu Jordi Cases podal žalobu na prezidenta organizácie Sandra Rosella, obviňuje ho zo sprenevery finančných prostriedkov. Žaloba navyše tvrdí, že náklady na kúpu Neymara boli vyššie ako 57 miliónov eur, za ktoré vraj Barcelona v júni tohto roka hráča získala z brazílskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona