Prezentácia na internete neoddeliteľnou súčasťou marketingu každej firmy

NETKY.SK • 24 September 2018, 09:00 • 2 min
Prezentácia na internete neoddeliteľnou súčasťou marketingu každej firmy

Už dávno nežijeme v čase spred dvadsiatich rokov, keď kľúčovú marketingovú prezentáciu firmy tvorili reklamy v televízii, tlači a pútače pri cestách. Sami sa zamyslite.

slovakia

left justify in out

Koľko času dnes venujete samotnému pozeraniu televízie, čítaniu novín, prípadne si vôbec všímate pútače okolo ciest? Veľa mladých ľudí by zrejme na všetky uvedené otázky povedalo rázne „nie.“ Preto sa kľúčovou zložkou PR a marketingu prakticky akejkoľvek firmy stal internet. A internet nielen v zmysle vlastnej internetovej stránky. Veľmi dôležité je totiž aj umiestňovanie sa vo vyhľadávačoch, prezentácia produktov v tzv. PR článkoch i na rôznych špecializovaných weboch. Všetko uvedené sa skrýva pod skratkou SEO. 

 

Čo robí SEO agentúra? 

 

Ak máte firmu a chcete ju dostať na internete na popredné priečky vyhľadávačoch, oslovte SEO agentúru. Popis činnosti tejto agentúry je pomerne jednoduchý – robí maximum, aby sa klienti a ich firmy dostali na internete do popredia a boli marketingovo úspešní. Pri plnení tohto cieľa sa využíva veľa rôznych aktivít cez PR články, partnerské weby, linkbuilding a pod. Práve SEO je pre veľa firiem kľúčové a dokáže im výrazne pomôcť v nadobúdaní trhového postavenia. 

 

Internet ako najvýraznejší nástroj

 

Najmä  pre mladú generáciu je internet dominantným komunikačným nástrojom. Veď si len vezmite, koľko času strávia mladí ľudia na tabletoch, smartfónoch, notebook a porovnajte to s časom, ktorý strávia pri sledovaní televízie. Preto aj marketingové aktivity firiem čoraz viac smerujú na internet, kde je najlepší dosah na zákazníkov. A okrem marketingu sa dá internet využiť aj na ušetrenie nákladov. Vaša firma vie ušetriť a získať na mene napríklad prestížnym virtuálnym sídlom  v Bratislave, ktoré je výhodné z hľadiska úspory nákladov. 

 

Web 21. storočia mení trhové prostredie

 

Bitka o zákazníkov na internete, marketing cez on-line kanály či úspora nákladov vďaka internetu. To všetko prinieslo  21. storočie. A čím viac firmy využívajú výhody a klady internetu, tým väčšiu efektívnosť dosiahnu. Príkladom je to, že firmy môžu využívať náplne do tlačiarní tak, že ich objednajú on-line a zaplatia menej, než v klasickom obchode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies