Prevrátený traktor usmrtil 74-ročného muža

NETKY.SK • 14 August 2013, 14:40 • 2 min
Prevrátený traktor usmrtil 74-ročného muža

NIŽNÁ OLŠAVA - V katastri obce Nižná Olšava v okrese Stropkov dnes dopoludnia prevrátený traktor usmrtil 74-ročného muža.

slovakia

left justify in out

"Okolo 11. h sme dostali hlásenie o prevrátenom traktore v Nižnej Olšave s tým, že na mieste je jeden zranený muž. Do lesného terénu bol vyslaný okrem hasičov aj vrtuľník rýchlej zdravotnej služby a polícia," uviedla operačná dôstojníčka Hasičského a záchranného zboru v Prešove Zuzana Rovderová.

"Po príchode vrtuľníka na miesto lekár Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby skonštatoval u muža smrť," potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby AIR - Transport Europe Zuzana Turočeková. 

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniela Džobanika išlo o 74-ročného muža z obce Radoma v okrese Svidník. Príčiny nehody sú v štádiu vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona