PREVIEW: Priateľský medzištátny

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 15:19 • 2 min
PREVIEW: Priateľský medzištátny

PREVIEW Priateľský medzištátny - Tipovanie Albánsko – Katar Čas 22. 05.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Albánsko – Katar

Čas: 22.05.2012 19:00

Základný tip: 2

Najlepší kurz:  @2,83 – v slovenských stávkových @2,73 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Neúspešný tip. Konečný výsledok 2:1 (polčas 0:0).

Tento priateľský zápas sa hrá v Madride, na štadióne Rayo Vallecano.

 

Albánsko si zmeria sily s organizátorom Majstrovstiev sveta 2022, Katarom. V Albánsku sa sa stala tragédia, keď pri nehode autobusu zahynulo 11 študentov, ale Futbalová federácia odmietla tento zápas odložiť. V sobotu ich pritom čaká ďalší priateľský zápas proti Iránu.

Pre trénera Albánska, Gianniho de Biasiho, je toto druhý zápas. Vo svojom premiérovom zápase prehrali s Gruzínskom 1-2. Gól za Albánsko dal Cani, ktorý nastúpi aj dnes.

De Biasi predtým pôsobil v talianskych kluboch ako Udinese, Modena, Brescia či Torino.

Cani nastúpi v útoku s Bogdanim, ale ani jeden z nich nemá najlepšiu formu. V tíme sa však predstaví aj mnoho nováčikov ako Etrit Berisha (Kalmar) alebo Shpetim Mocka (Apolonia Fier), v obrane si svoj debut odohrá Mergim Mavraj (Greuther Furth), v strede poľa zase neskúsený Hair Zeqiri, ktorý za národný tím hral iba jediný krát a Sabjen Lilaj (Lokomotiva Zagreb), ktorý odohral 3 zápasy a úplný nováčik Mergim Brahimi (Grasshoppers).

 

Katar čaká v júni veľmi dôležitý zápas v kvalifikácii na MS 2014 v Libanone, a keď zoberiem do úvahy, že okrem dnešného stretnutia budú hrať už iba jeden prípravný s Palestínou (28.05.2012), tak majú poslednú šancu na doladenie formy s európskym tímom. Tréner má k dispozícii všetkých top hráčov, vrátane Khalfana Ibrahima (15 gólov v repre), Sebastiana Soriu (26 gólov v repre) alebo Fabia Cesara (11 gólov).

 

Kurzy na výhru Kataru už začali padať dole, ale stále má svoju hodnotu vzhľadom na fakt, že hrajú na neutrálnom ihrisku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona