Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
28. jan. 2023Alfonz
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
19.12.2012 14:34 Tipovanie
PREVIEW: Osemfinále nemeckého pohára
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
19.12.2012 14:34 Tipovanie

PREVIEW: Osemfinále nemeckého pohára



PREVIEW Osemfinále nemeckého pohára - Tipovanie Dortmund – Hannover Čas 19. 12.


aktualizované

Dortmund – Hannover

Čas: 19.12.2012 20:30

Základný tip: Oba tímy dajú gól (Both teams to score)

Najlepší kurz: @1,80 – v slovenských stávkových @1,90 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok: 5:1 (3:0)

 

Dortmund je kvalitný tím, ktorý dokáže skórovať proti akémukoľvek súperovi, o čom v tejto sezóne presvedčil jak v lige tak aj v Lige majstrov. Na druhej strane však v tejto sezóne trošku zaostáva obrana, ktorá súperom dovolí skórovať a preto v lige strácajú na Bayern 12 bodov. Dnes Dortmund nastúpi so silnou zostavou a verím, že tento zápas zoberú vážne. V ligových zápasoch Dortmundu padalo 3,23 gólov na zápas.

Predpokladaná zostava: Weidenfeller – Piszcek, Subotič, Hummels, Blaszczykowski – Gundogan – Leitner, Grosskreutz – Reus, Gotze - Lewandowski

Hannover už od začiatku sezóny ukazoval svoju streleckú potenciu, keď v ich zápasoch padalo v priemere 3,71 gólov na zápas. Hostia taktiež dokážu strieľať góly a vo väčšine zápasov dajú aj viac ako jeden. Dnes tréner hostí tiež postaví silnú zostavu a keď k tomu prirátam ich ofenzívny futbal a diery v obrane, tak mi vychádza jediné – v tomto zápase budú padať góly.

Predpokladaná zostava: Zieler – Cherundolo, Eggimann, Schulz, Rausch – Schmiedebach, da Silva Pinto – Ya Konan, Huszti – Abdellaoue, Sobiech

 

Toto je zápas, v ktorom čakám gól od oboch tímov. Kurz na tento tip má v sebe veľkú hodnotu vzhľadom na štýl oboch tímov a aj vzájomných zápasov. Dortmund je doma ofenzívna sila, o ktorej niet pochýb a na druhej strane Hannover dokáže gól dať aj lepšie brániacim tímom ako ich dnešný súper. V neposlednom rade je to pohárový zápas, kde oba tímy určite chcú postúpiť ďalej.

 

Vzájomné zápasy:

 

07/10/12 Hannover – Dortmund 1-1

26/02/12 Dortmund – Hannover 3-1

18/09/11 Hannover – Dortmund 2-1

02/04/11 Dortmund – Hannover 4-1

 

Posledné zápasy:

 

Dortmund

16/12/12 Hoffenheim – Dortmund 1-3

08/12/12 Dortmund – Wolfsburg 2-3

04/12/12 Dortmund – Manchester City 1-0 LM

01/12/12 Bayern Mníchov – Dortmund 1-1

27/11/12 Fortuna Dusseldorf – Dortmund 1-1

 

Hannover

15/12/12 Fortuna Dusseldorf – Hannover 2-1

09/12/12 Hannover – Leverkusen 3-2

06/12/12 Levante – Hannover 2-2 EL

01/12/12 Mainz 05 – Hannover 2-1

27/11/12 Hannover – Gr.Furth 2-0



reklama


reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  le="text-align: center;">

Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk


Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
ad
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok