PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

NETKY.SK • 9 August 2012, 14:06 • 2 min
PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Mura – Arsenal Kyjev

Čas: 09.08.2012 20:00

Základný tip: hcp 2:0 2

Najlepší kurz: @2,96 – v slovenských stávkových @3,75 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Neúspešný tip. Hostia sa ujali vedenia 1:0 už v 2.minúte zápasu, ale v 31.min videl hosťujúci Simonenko červenú kartu a následne to bol už celkom iný zápas. Napriek tomu sa hosťom podarilo v 61.min dať ďalší gól na 2:0, ale to bolo všetko. Tretí gól už neprišiel a hostia uvideli v 94.min ešte jednu červenú kartu.  Konečný výsledok: 0:2 (0:1) 

Mura je v zložitej situácii, keď počas letnej prestávky klub opustilo mnoho hráčov. V lige sa im nedarí, keď sú na samom dnes tabuľky s ilanciou 0-1-3 4:9, avšak treba podotknúť, že doteraz hrali so silnými súpermi (Olimpija Ljubljana, Maribor a Gorica). Dnešný zápas sa odohrá na neutrálnej pôde, na štadióne v Maribore. Prvý zápas Mura prehrala rozdielom triedy 0:3, avšak dodatočne bol výsledok skontumovaný na 3:0 v ich prospech kvôli jednému hráčovi Arsenalu.

 

Arsenal Kyjev vyhral 1.zápas 3:0, ale bol skontumovaný v prospech domácich. Dôvodom je Eric Matoukou, ktorý strelil 3.gól Arsenalu, avšak nemal v tomto zápase vôbec hrať kvôli 2-zápasovému dištancu, ktorý si neodsedel. UEFA teda potrestala ukrajinský tím a to čo dnes mala byť formalita, bude súboj s časom. Arsenal jasne dominoval už v prvom zápase a nebude tomu inak ani dnes. Potrebujú zmazať trojgólové manko, čo definitívne je v ich silách. Prezident klubu Vladimir Rabinovič nechce nechať nič na náhodu a vypísal štedrú odmenu pre každého hráča, ktorý dá gól. Údajne by malo ísť až o sumu 100.000 dolárov za gól.

 

Vzájomné zápasy:

 

02/08/12 Arsenal Kyjev – Mura 3:0 – skontumované na 0:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona