PREVIEW: Kvalifikácia Ligy majstrov

NETKY.SK • 8 August 2012, 17:27 • 2 min
PREVIEW: Kvalifikácia Ligy majstrov

PREVIEW Kvalifikácia Ligy majstrov - Tipovanie Vaslui – Fenerbahce Čas 08. 08.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Vaslui – Fenerbahce

Čas: 08.08.2012 20:00

Základný tip: 2

Najlepší kurz: @2,25 – v slovenských stávkových @2,30 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok: 1:4 (1:1) 

Vaslui  dnes čaká veľmi ťažký a dôležitý zápas, keď sa od nich očakáva, že potvrdia výsledok 1.zápasu v Istanbule, ktorý skončil 1:1. Cez víkend však prehrali v domácej súťaži na ihrisku CFR Cluj 0:3 a predvedená hra sa ani zďaleka nepodobala tej z Turecka. Počas letnej prestávky sa klub obmenil a hráči budú potrebovať určitý čas na to, aby sa zohrali a dokázali uhrať konštantné výsledky.

 

Fenerbahce ešte tiež nie je v top forme a v 1.zápase to bolo vidieť, avšak individuálna kvalita v tíme je nesporná. Hráči ako Alex, Stoch, Kuyt alebo Sow dokážu narobiť problémy akejkoľvek obrane.

 

Zápas sa odohrá na neutrálnej pôde v Piatre Neamt. Štadión je síce vypredaný, ale atmosféra nebude tá istá ako keď Vaslui hrá doma. Hráči rumunského tímu odohrali v Turecku svoj životný zápas, behali jak o život a dali do zápasu všetko. Fenerbahce naopak trochu podcenili súpera a v kombinácii s určitou nezohratosťou ratovali výsledok v samotnom závere zápasu (1:1). Turecký tím si nemôže dovoliť blamáž, keďže ich rozpočet a nákup hviezd počas leta počítal s príjmami z Ligy majstrov. Keď zoberiem do úvahy, že je veľmi nepravdepodobné, aby sa zopakovali všetky faktory z 1.zápasu, tak budem dnes veriť hosťom.

 

Vzájomné zápasy:

 

01/08/12 Fenerbahce – Vaslui 1:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies