PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 17:08 • 2 min
PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

PREVIEW Kvalifikácia Európskej ligy - Tipovanie CZ Belehrad – Naftan Čas 26. 07.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

CZ Belehrad – Naftan

Čas: 26.07.2012 20:30

Základný tip: hcp 0:1 1

Najlepší kurz: @1,54 – v slovenských stávkových @1,73 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Neúspešný tip. Konečný výsledok: 3:3 (2:1) 

CZ Belehrad vyhral prvý zápas 4:3, keď už v polčase viedli 3:0. V druhom polčase hráči úplne poľavili a inkasovali 3 góly po chybách v obrane, za čo sa po zápase na hráčov zniesla vlna kritiky. Dnes sa Belehrad predstaví na domácom ihrisku pred svojimi fanúšikmi a tréner Prosinečki dobre vie, že sa nesmie opakovať situácia z Bieloruska, kde jeho tím skoro doplatil na ležérny prístup v druhom polčase. Rozdiel v kvalite oboch mužstiev je veľký, ale napriek tomu nemám žiadne pochybnosti o motivácii domácich.

 

Naftan je priemerný bieloruský tím, ktorý je aktuálne až na 8.priečke v tabuľke (z 11.tímov) a v 17 zápasoch v aktuálnej sezóne strelil iba 13 gólov. Dnes im budú chýbať niektorý hráči základu, ako brankárska jednotka Romaniuk (8 zápasov), stredopoliar Shkabara (11 záp, 1 gól) a útočník Zubovič (11+4, 1 gól) s obrancom Gavrilovičom (13 zápasov) sú s bieloruským olympijským tímom.

 

Zápas povedia štvorica francúzskych rozhodcov, na čele s hlavným arbitrom Saidom Ennjimim, ktorý je prísny a neváha vytiahnuť aj červenú kartu. V Srbsku to budú mať teda hostia o to ťažšie, nakoľko tam býva horúca atmosféra a rozhodca ľahko môže podľahnúť tlaku zo strany domácich hráčov a fanúšikov. Pre smelších by som odporučil aj vyšší hendikep.

 

Vzájomné zápasy:

 

19/07/12 Naftan – CZ Belehrad 3:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies