PREVIEW: Hertha Berlín vs Norwich City priateľský

NETKY.SK • 21 Júl 2012, 13:29 • 2 min
PREVIEW: Hertha Berlín vs Norwich City priateľský

PREVIEW Hertha Berlín vs Norwich City priateľský - Tipovanie Hertha Berlín – Norwich City Čas 21. 07.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Hertha Berlín – Norwich City

Čas: 21.07.2012 18:00

Základný tip: 1

Najlepší kurz: @2,45 – v slovenských stávkových @2,50 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok: 3:2 (2:0)

Dnešný priateľský zápas sa odohrá na neutrálnej pôde v rakúskom Gleinsdorfe, kde je anglický tím na sústredení.

 

Hertha dnes odohrá svoj predposledný prípravný zápas pred začiatkom sezóny v 2.Bundeslige, kde zostúpili po nevydarenej sezóne v najvyššej nemeckej lige. Po tomto zápase ich čaká ešte atraktívny Juventus a 3.augusta začína liga. Hertha doteraz odohrala 4 prípravné zápasy a darilo sa jej až nad očakávanie. Najprv si poradili v Berlíne s Midtjylandom 2-1, ale hrali na tréningovom štadióne. V nasledujúcom zápase porazili amatérsky tím z Oberligy – BFC Viktoria 1889 0-2, následne prehrali s Teplicami 0-1, taktiež v Berlíne na tréningovom štadióne a naposledy presvedčivo zdolali Hannover 96 4-0, na neutrálnej pôde. Ako vidno, zápasy na neutrálnej pôde im nerobia problémy a tím hrá dobre. Napriek vypadnutiu z 1.ligy, sa tímu podarilo udržať si väčšinu hráčov a ich jediným cieľom pre nadchádzajúcu sezónu je urýchlený návrat medzi elitu.

 

Norwich práve týmto zápasom začína svoju predsezónnu prípravu. Po skončení Premier League odohrali priateľský zápas s Celticom a dnes, presne po 2 mesiacoch, hráči opäť obujú kopačky a dresy a prvýkrát vybehnú na trávnik, aby odohrali zápas na klubovej úrovni.  Sústredenie v Rakúsku bude trvať 4 dni a toto bude ich jediný zápas, ktorý tu odohrajú. Klub má nového trénera, Chrisa Hughtona, pre ktorého toto bude prvý zápas vo funkcii. Už skôr vyhlásil, že tento zápas je pre neho dôležitý jedine z taktického hľadiska, keďže chce vidieť čo najviac hráčov v akcii a výsledok je pre neho absolútne nepodstatný. Prvoradé bude pozorovanie jeho vlastných hráčov a začiatok naberania kondičky pred sezónou.

 

Medzi týmito klubmi nie je nejaký extra rozdiel v kvalite a Hertha by mala mať dnes rozhodne navrch, nakoľko ich príprava sa blíži ku koncu a bola úspešná a Norwich ju len práve začína. Kurz už nie je pôvodný, nakoľko klesá vo všetkých stávkových, ale vzhľadom na okolnosti je eśte stále hodnotný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona