PREVIEW: Dohrávka 30.kola francúzskej 1.ligy

NETKY.SK • 10 Apríl 2012, 22:34 • 2 min
PREVIEW: Dohrávka 30.kola francúzskej 1.ligy

PREVIEW Dohrávka 30. kola francúzskej 1.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Marseille – Montpellier

Čas: 11.04.2012 18:00

Základný tip: 2

Najlepší kurz:  @2,45 – v slovenských stávkových @2,80 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok 1:3. 

 

Dnes som si vybral stávku bez akéhokoľvek infa, čo sa týka zostáv, alebo chýbajúcich hráčov, ale kvôli aktuálnej situácii. A kurzy taktiež rýchlo klesajú...

Montpellier je príjemné prekvapenie aktuálnej sezóny vo Francúzsku, a je jediným tímom schopným držať krok s bohatým PSG. Aktuálne je Montpellier na čele tabuľky Ligue 1, ale len o skóre pred PSG. Obaja majú na svojom konte zhodne 63 bodov, ale Montpellier má k dobru zápas na ihrisku Marseille. Práve toto je ich najťažší zápas zo zostávajúceho vyžrebovania súťaže, v ktorom keď vyhrajú a pri troche konzistentnosti môžu prekvapiť ziskom titulu!

Marseille prehral v nedeľu na pôde PSG a pokiaľ ide o ligu, tak už nemajú o čo hrať. Pohárové umiestnenie je už nedostihnuteľné a od pásma zostupu majú ďaleko. V sobotu ich však čaká veľmi dôležitý zápas, dokonca kľúčový, ktorý im môže zachrániť sezónu. Budú hrať finále Ligového pohára proti Lyonu a očakávam, že tréner proti Montpellieru nechá odpočívať kľúčových hráčov a nebude riskovať zranenie, je to totiž ich jediná šanca ako hrať budúcu sezónu Európsku Ligu.

Navyše je dobre známa nenávisť medzi Marseille a PSG, a jednoducho nemajú dôvod bojovať s Montpellierom a tým pomáhať ich nenávidenému súperovi. Ich fanúšikovia ich dokonca požiadali, aby tento zápas prehrali, keďže nevedia zabudnúť PSG ako v sezóne 1998/99, v poslednom kole prehrali doma s Bordeaux a a tí skončili o jediný bodík pred Marseille a vyhrali titul, keď Bordeaux dalo gól na 3-2 v 89.minúte zápasu. Ale som presvedčený, že zlá forma Marseille (nevyhrali 10 z posledných 11 ligových zápasov) a rotácia hráčov základu urobí svoje.

Vzájomný zápas v tejto sezóne:

19/11/2011 Montpellier – Marseille 1:0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies