PREVIEW: AFC Ázijská Liga majstrov

NETKY.SK • 17 Apríl 2012, 07:03 • 2 min
PREVIEW: AFC Ázijská Liga majstrov

PREVIEW: AFC Ázijská Liga majstrov

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Jeonbuk – Buriram Utd.

Čas: 17.04.2012 12:00

Základný tip: X2

Najlepší kurz:  @3,64 – v slovenských stávkových @3,80 – v zahraničných online stávkových

 

Aktualizácia: Neúspešný tip. Konečný výsledok 3:2.

 

Prvý vzájomný zápas v skupine skončil výhrou Jeonbuku (2:0), ale podľa správ zo zápasu, to bolo vyrovnané. Domáci Buriram Utd mal dosť šancí, no bohužiaľ bez gólového efektu.

V tomto zápase by to mohlo byť podobné ako v prvom, keďže tentokrát sa aktivita očakáva od domáceho tímu, čo bude voda na mlyn pre hostí, ktorí môžu hrať na brejky, teda to, čo im ide najlepšie.

 

Jeonbuk v predchádzajúcich dvoch zápasoch dostal deku, keď najprv doma prehral s Guangzhou 1:5 a následne aj v Kashiwe 1:5. Buriram Utd dokázal poraziť oba tieto tímy, keď najprv doma zvíťazil nad Kashiwou 3:2 a následne na pôde Guangzhou 2:1, čo tiež veľa napovedá o kvalite tohto tímu.

 

Najúčinnejšou zbraňou Buriramu je hra na brejky, a hráči ako Acheampong alebo Ohandza sa skvele prispôsobili tomuto tímovému konceptu. Buriram bol v prvom zápase v pozícii favorita a ako sme už v minulosti videli mnohokrát, nie každému tímu to vyhovuje a nedokáže sa vyrovnať s takým tlakom. V tomto zápase sú veľmi podceňovaný, takže môžu hrať bez akéhokoľvek tlaku a neistá obrana Jeonbuku by si to dnes mohla odniesť.

 

Buriram Utd sa zatiaľ v Ázijskej lige majstrov predviedol vo veľmi dobrom svetle, podáva sympatické výkony a preto sa mi zdajú byť kurzy uletené, ktoré stoja za pokus.

 

Tabuľka skupiny H

 

  1. Buriram Utd     2-0-1 5:5   6b
  2. Kashiwa             1-1-1 7:4   4b
  3. Guangzhou        1-1-1 6:3   4b
  4. Jeonbuk             1-0-2 4:10 3b  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies