Prevádzač vystavil osem migrantov veľkému riziku, dieťa vypadlo z okna

NETKY.SK • 2 September 2015, 07:00 • 2 min
Prevádzač vystavil osem migrantov veľkému riziku, dieťa vypadlo z okna

PASOV/SCHWEINFURT - Osem utečencov vystavil veľkému nebezpečenstvu na nemeckej diaľnici A3 prevádzač, ktorý po tom, čo zaregistroval cestnú policajnú kontrolu prudko zabrzdil, vyskočil z vozidla, preskočil zvodidlá a ušiel do lesa cez opačným smerom vedúci diaľničný pruh.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom denník Bild v internetovom vydaní s odvolaním sa na policajné zdroje. Utečenci zostali podľa nich vo vozidle v predbiehacom pruhu. Radšej nepomýšľajme na to, čo by sa bolo stalo, ak by ostatní účastníci cestnej premávky neboli včas reagovali na prevádzačovo počínanie, uviedol nemenovaný policajt.


Zo záchytného zariadenia pre utečencov v Schweinfurte prišla dnes správa o životunebezpečnom zranení dvojročného dieťaťa.


Kým matka sa venovala inému dieťaťu, vitálny chlapček sa postavil na stoličku, z ktorej bol už iba kúsok na okenný parapet. Z otvoreného okna na druhom poschodí potom dieťa vypadlo a záchranári konštatovali, že utrpelo zranenia ohrozujúce jeho život. Rodičia sú po tragickej udalosti v šoku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies