Pretras v kabíne slovenského majstra! Baranov opúšťa až trojica hráčov

NETKY.SK • 7 Január 2021, 11:24 • 2 min
Pretras v kabíne slovenského majstra! Baranov opúšťa až trojica hráčov

Káder trojnásobného slovenského hokejového šampióna HC '05 Banská Bystrica prešiel obmenou, aktuálne predposledný tím extraligovej tabuľky opúšťa hneď trio hráčov.

slovakia

left justify in out

Vedenie sa s tým nemazná 

Ako informuje oficiálny web "baranov" spod Urpína odchádzajú maďarský brankár Ádám Vay, slovenský obranca Ján Brejčák a kanadský útočník Josh Winquist. "Všetkým trom hráčom ďakujeme za odvedené služby pre náš klub a prajeme veľa šťastia v ďalšom pokračovaní kariéry," uvádza sa na webe banskobystrického klubu.

 

img

 

Sezóna ako z najhoršieho sna 
Hráčom Banskej Bystrice sa v aktuálnej sezóne nedarí. Minuloroční majstri Slovenska okupujú momentálne až jedenástu priečku tabuľky Tipos extraligy. V doterajších 25 dueloch nazbieral len 23 bodov. V mužstve už prišlo k zmene trénera, keď Norberta Javorčíka nahradil Miroslav Chudý.

 

Návrat skúseného obrancu 
Odchod trojice hokejistov uvoľnil niekoľko miest v kádri a vedenie "baranov" sa ich rozhodlo zaplniť. Do Banskej Bystrice sa vracia kanadský obranca Jacob Cardwell, ktorý v tomto tíme pôsobil v minulej sezóne a aktuálnu začal vo farbách konkurenčnej Nitry.

 

 

Pod Zoborom v 21 dueloch nazbieral 15 asistencií. Do A-tímu prichádza aj 15-ročný útočník Dalibor Dvorský, ktorý doteraz pôsobil v juniorských súťažiach vo Švédsku, vlani hral v doraste HKM Zvolen.

 

Návrat z repre
Po skončení MSJ v Kanade sa do mužstva vracajú aj reprezentanti Dominik Sojka a Eugen Rabčan, obaja v Banskej Bystrici zostávajú do konca sezóny 2020/2021.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies