Presun Jána Ďuricu do Trabzonsporu otázkou času, hlásia Turci

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 12:25 • 2 min
Presun Jána Ďuricu do Trabzonsporu otázkou času, hlásia Turci

TRABZON - Slovenský futbalový reprezentant a účastník nedávnych ME vo Francúzsku Ján Ďurica bude zrejme pokračovať vo svojej kariére v tureckom klube Trabzonspor.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom viacero portálov z "krajiny polmesiaca" vrátane sozcu.com.tr a haber7.com, ktorý dodáva, že presun 34-ročného stopéra do kádra Trabzonsporu je už len otázkou času. Podľa spomenutých zdrojov je pre vedenie Trabzonsporu prioritou zohnať skúseného hráča do zadných radov, toto miesto má zaujať práve bývalý hráč Dunajskej Stredy, Petržalky, Saturnu Moskovská oblasť a Hannoveru. Údajne už prebehli aj rokovania s hráčovým agentom.

Trabzonspor sa počas letného prestupového obdobia intenzívne zaujímal aj o iného reprezentanta SR Matúša Bera, ktorý je hráčom AS Trenčín. Ján Ďurica by sa mohol stať pred novou sezónou tretím zverencom trénera slovenského národného mužstva Jána Kozáka na súpiskách tureckých prvoligových klubov - do Fenerbahce Istanbul zamieril ku krídelníkovi Miroslavovi Stochovi obranca Martin Škrtel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies