Prestupový cieľ FC Barcelona Dembélé chýbal na tréningu Dortmundu

NETKY.SK • 10 August 2017, 18:35 • 2 min
Prestupový cieľ FC Barcelona Dembélé chýbal na tréningu Dortmundu

DORTMUND - Futbalový útočník Borussie Dortumund Ousmane Dembélé vynechal bez udania dôvodu štvrtkový tréning. Na jeho zamestnávateľa čaká v sobotu proti účastníkovi nižšej súťaže Rielasingen-Arlen začiatok obhajoby v Nemeckom pohári.

slovakia

left justify in out

"Dembélé nebol na tréningu a my nevieme prečo. Snažili sme sa ho kontaktovať, ale neúspešne. Dúfame, že sa nestalo nič zlé," povedal kouč Borussie Peter Bosz.

 

Dvadsaťročný francúzsky reprezentant prestúpil do Dortmundu minulý rok z Rennes. Jeho neúčasť na tréningu iba povzbudila špekulácie francúzskych médií, podľa ktorých je blízko k prestupu do FC Barcelona za 130 až 150 miliónov eur. Katalánsky klub má po rekordnom predaji Neymara do Paríža St. Germain za 222 miliónov eur dostatok finančných prostriedkov na zisk nových posíl.

 

Dortmund zverejnil stanovisko, kde potvrdil ponuku od FCB: "Nezodpovedala však výnimočnej futbalovej ani ďalšej hodnote hráča v súčasných ekonomických pomeroch európskeho prestupového trhu."

 

Pokiaľ by sa predsa len Borussia rozhodla predať Dembélého, výrazne by profitovala, keďže za jeho služby zaplatila pätnásť miliónov eur. Rennes má nárok na podiel z ďalšieho predaja. "Nechcem špekulovať, najskôr s ním musím hovoriť," dodal Bosz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies