Prestupové ciele škótskeho Aberdeenu pre sezónu 2014/15: Ronaldo, Messi, Bale!

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 17:00 • 2 min
Prestupové ciele škótskeho Aberdeenu pre sezónu 2014/15: Ronaldo, Messi, Bale!

ABERDEEN – Počas blížiaceho sa letného prestupového obdobia sa chystá obrovské zemetrasenie vo svete futbalu! Samozrejme za predpokladu, že funkcionári škótskeho tímu FC Aberdeen dajú na prestupové rady 9-ročného Boyda Gibsona.

slovakia

left justify in out

Ambiciózny mladík poslal vedeniu škótskeho klubu list, v ktorom uvádza zoznam doporučených letných posíl. A že to myslí vážne je zrejmé zo zvučných mien, ktoré sa na zoznam dostali: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gareth Bale či Zlatan Ibrahimovič sú len niektoré z nich! Na záver zoznamu mladý Gibson nezabudol uviesť útočníka Kilmarnocku – Krisa Boyda, ktorý bude asi jeho obľúbencom. :)

 

Škótsky reprezentant Kris Boyd by mal byť podľa všetkého záložným plánom v prípade, že sa Robert Lewandowski nakoniec predsa len rozhodne prestúpiť do mníchovského Bayernu a Zlatan Ibrahimovič ostane v Paríži.

 

Ak by to však predsa len nevyšlo, Aberdeen má minimálne horúceho kandidáta na post futbalového riaditeľa. Takéto ambície a vízie ako mladý Boyd Gibson, len tak ľahko nenájdu...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies