Prestup Lewandowského do Bayernu nie je prioritou, tvrdí Beckenbauer

NETKY.SK • 30 Apríl 2013, 11:02 • 2 min
Prestup Lewandowského do Bayernu nie je prioritou, tvrdí Beckenbauer

MNÍCHOV - Prestup poľského futbalistu Roberta Lewandowského z Borussie Dortmund do Bayernu Mníchov nie je prioritou bavorského klubu, ale ak sa to bude dať, mal by sa zrealizovať. Uviedol to čestný prezident Bayernu Franz Beckenbauer v rozhovore pre nemecký denník Sport Bild.

slovakia

left justify in out

Beckenbauer v interview argumentoval, že Bayern má momentálne dobre obsadené posty útočníkov, kde si konkurujú Mário Mandžukič, Mario Gomez a Claudio Pizarro.

Lewandowski je s 23 gólmi najlepším kanonierom nemeckej bundesligy. Darí sa mu aj v Lige majstrov, keď v prvom semifinálovom stretnutí proti Realu Madrid (4:1) dal všetky štyri góly domácich.

Špekulácie o Lewandowského odchode z Dortmundu sa začali šíriť po tom, ako odmietol predĺžiť súčasný kontrakt, ktorý mu končí v roku 2014. Bayern však už jedného hráča z Vestfálskeho štadióna uchmatol, od 1. júla sa stane hráčom bavorského klubu Mario Götze. "Ak by sme im však vzali aj Lewandowského, tak neviem, potom sa vytvára priestor na vzájomné nepriateľstvo v bundeslige," dodal Beckenbauer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies