Prestup Dudu do Interu je stále otvorený, tvrdia Taliani

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 09:08 • 2 min
Prestup Dudu do Interu je stále otvorený, tvrdia Taliani

MILÁNO - Šanca, že slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda napokon prestúpi do talianskeho klubu Inter Miláno, je vraj stále reálna. Referuje o tom portál Calcio Mercato, ktorý píše, že zástupcovia milánskeho klubu stále veria v dohodu s aktuálnym zamestnávateľom 20-ročného sninského rodáka Legiou Varšava.

slovakia

left justify in out

Začiatkom júla bol prestup niekdajšieho hráča MFK Košice takmer hotovou vecou, neskôr však transferové špekulácie utíchli a Slovák začal sezónu s poľským klubom.

 

Podľa uvedeného zdroja "Nerazzurri" naďalej ponúkajú za Dudu 4 milióny eur, funkcionári Legie pýtajú ešte o dva milióny viac. Duda uplynulý štvrtok rozhodol o triumfe varšavského mužstva v prvom zápase 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti rumunskému tímu FK Botošani (1:0). Skutočnosť, že v aktuálnej sezóne už nastúpil v európskych pohároch, by nemala mať na prípadný transfer žiaden vplyv. V tejto sezóne nebude hrať prvýkrát v histórii talianskeho futbalu v pohárovej Európe ani jeden klub z Milána. Reálny je údajne aj scenár, že by Duda odohral predkolá EL vo Varšave a následne zamieril na San Siro.

 

To, že informácie Talianov nie sú ďaleko od pravdy, potvrdil aj sám hráč. "Je to stále v štádiu v riešenia, uvidíme, či sa to podarí. Nie je to v mojich rukách. Ide o záležitosť klubov a ja to neviem ovplyvniť," vyhlásil Duda pre sobotňajšie vydanie denníka Šport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona