Prestrelka na východe: Museli uzavrieť cestu pri Jahodnej!

NETKY.SK • 9 August 2013, 13:37 • 2 min
Prestrelka na východe: Museli uzavrieť cestu pri Jahodnej!

JAHODNÁ – Hlavný ťah smerom z Košíc na Spišskú Novú Ves v úseku Jahodná je od 10.00 h neprejazdný. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, doprava je odklonená po obchádzkových cestách a riadia ju dopravní policajti. V smere od Košíc je obchádzka riadená cez Kysak a v smere od Spišskej Novej Vsi cez Malú Lodinu.

slovakia

left justify in out

Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru, úsek cesty pri Jahodnej uzatvorila polícia, v jednom z áut sa tam mali nájsť zbrane. Ďalšie informácie hovoria o tom, že sa tam dnes ráno strieľalo a na mieste by mala zasahovať aj kriminálna polícia.

Podľa ďalších dostupných informácií sa na mieste nachádzajú dve havarované osobné motorové vozidlá. Minimálne jedno z nich, značky BMW, by malo byť kradnuté. Polícia v interiéri tohoto vozidla objavila krvavé stopy. Informácie o obetiach na životoch, či zranených zatiaľ nie sú dostupné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies