Prestrelka na letisku v Los Angeles: Jeden mŕtvy a sedem zranených!

NETKY.SK • 2 November 2013, 06:24 • 2 min
Prestrelka na letisku v Los Angeles: Jeden mŕtvy a sedem zranených!

LOS ANGELES - Najmenej jedného mŕtveho a sedem zranených si dnes vyžiadala streľba na medzinárodnom letisku v kalifornskom Los Angeles (LAX).

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásenia amerického federálneho Úradu pre bezpečnosť dopravy (TSA) prišiel počas streľby o život jeden jeho pracovník a ďalší utrpel zranenia, uviedla agentúra Reuters. 

Muža, ktorý je podozrivý z rozpútania streľby na letisku v Los Angeles, identifikovali ako 23-ročného Paula Cianciu. Ako v televízii CNN spresnila členka Kongresu Loretta Sanchezová, Ciancia pochádza z oblasti Los Angeles. K incidentu došlo dnes na letiskovom terminál č.3, keď muž vytiahol z tašky útočnú pušku a začal z nej strieľať. Pri následnej prestrelke s letiskovými policajtmi utrpel zranenia a skončil vo väzbe. Streľba si vyžiadala najmenej jedného mŕtveho a sedem zranených.

Podľa vyhlásenia amerického federálneho Úradu pre bezpečnosť dopravy (TSA) prišiel počas streľby o život jeden jeho pracovník a ďalší utrpel zranenia, uviedla agentúra Reuters. Agentúra AP zase citovala hovorcu miestneho hasičského zboru, podľa ktorého bolo zranených sedem ľudí, pričom šiestich z nich museli previezť do miestnych nemocníc.

O streľbe na losangeleskom letisku bol informovaný aj prezident USA Barack Obama. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies