Prestížne ceny Brit Awards získali Emeli Sandé i Ben Howard

NETKY.SK • 21 Február 2013, 09:38 • 2 min
Prestížne ceny Brit Awards získali Emeli Sandé i Ben Howard

Prestížne ceny Brit Awards získali Emeli Sandé i Ben Howard - Kultúra Za účasti hviezd britskej hudobnej scény rozdali v stredu večer v Londýne prestížne britské hudobné ceny Brit Awards, uviedla tlačová agentúra DPA. Najlepšou ženskou sólovou umelkyňou s

slovakia

left justify in out

img

Za účasti hviezd britskej hudobnej scény rozdali v stredu večer v Londýne prestížne britské hudobné ceny Brit Awards, uviedla tlačová agentúra DPA.

Najlepšou ženskou sólovou umelkyňou sa stala škótska speváčka Emeli Sandé, ktorá už vlani získala cenu kritiky. Svojím debutovým albumom "Our Version of Events" bodovala v rebríčkoch, úspech mala aj sólovými skladbami.

Medzi mužmi zvíťazil 25-ročný britský spevák Ben Howard, ktorý sa na slávnostnom večere priznal, že rečniť veľmi nevie. Najlepšou skupinou sa stala Mumford & Sons.

Cenu za najlepšiu pieseň získala Adele so svojím hitom z filmu Skyfall, najnovšej verzii príbehu o Jamesovi Bondovi. Speváčka poslala do Londýna pozdrav z Los Angeles, kde sa pripravuje na tohtoročné odovzdávanie Oscarov.
Hudobnú šou v londýnskej aréne O2 otvorila skupina Muse. Rockeri sa uviedli typickým mohutným predstavením - pri ich burácajúcej piesni "Supremacy" nechýbala svetelná šou a 60-členný orchester, informovala AP. Hosťami večera boli aj Justin Timberlake či Robbie Williams.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies