Prespala svoj vlastný pôrod a zobudila sa až dva týždne po ňom

NETKY.SK • 15 December 2017, 09:28 • 2 min
Prespala svoj vlastný pôrod a zobudila sa až dva týždne po ňom

Pre väčšinu matiek je najkrajším momentom v živote, keď po prvýkrát uvidia svoje dieťa. Také šťastie však nemala 24-ročná Jody Robson. Zriedkavé neurologické ochorenie ju obralo o prvé chvíle so svojim dieťaťom. Táto mladá žena nemá ani jedinú spomienku na narodenie svojho syna, pretože bola v stave, ktorý sa podobal tranzu.

slovakia

left justify in out

Jody Robson z Mirminghamu má už dve deti a je vzornou matkou i manželkou. O deti sa ale prevažne stará jej manžel Steven. Jej život je totiž raz hore a potom zase dole. Trpí Kleineovo-Levinovým syndrómom. 

 

Kleineov-Levinov syndróm je zriedkavá porucha spánku. Jody si užíva krásne okamihy s rodinou a potom zase zaspí, spí niekoľko dní a nevie o svete. Manžel jej potom musí rozprávať, čo s deťmi všetko robil, zatiaľ čo spala.

 

Človek, ktorý trpí touto chorobou, môže spať v kuse niekoľko dní až týždňov. A navyše sa mu často menia nálady a je podráždený. Jody si hlavne na nič nepamätá. V jednej chvíli zavrie oči, zobudí sa za niekoľko dní a zrazu si nemôže spomenúť, čo vlastne robila predtým, než zaspala.

 

Dokonca v takom "tranze" priviedla na svet aj svojho syna. Po pôrode spala skoro dva týždne a veľmi ju trápi, že si nepamätá také vzácne okamžiky.

 

Niekoľkokrát prespala aj narodeniny svojich príbuzných, pretože spala.

 

Na toto ochorenie neexistuje liek a preto sa už teraz Jody strachuje, čo všetko vo svojom živote ešte premešká kvôli ochoreniu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies