Prešovský policajt v čase osobného voľna zadržal podozrivého muža z krádeže auta

NETKY.SK • 10 November 2015, 12:04 • 2 min
Prešovský policajt v čase osobného voľna zadržal podozrivého muža z krádeže auta

PREŠOV – Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov-sever obvinil z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla 38-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Ten podľa vyšetrovateľa v nedeľu 8. novembra o 22.30 h na Prostejovskej ulici v Prešove kameňom rozbil sklo na vozidle Škoda Fabia a pokúsil sa ho zmocniť. Obvineného zadržal policajt v čase osobného voľna.

 

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, príslušník polície, ktorý býva v tejto lokalite, počul podozrivé zvuky a napriek tomu, že nebol v službe, pohotovo zakročil. Podozrivému mužovi zabránil dokonať trestný čin a zadržal ho na mieste činu, potom putoval do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov ho policajti prepustili na slobodu. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

 

Majiteľke poškodeného vozidla vznikla škoda najmenej 200 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies