Prešovčanov Nováka a Kolbasa preradili do juniorky

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 11:28 • 2 min
Prešovčanov Nováka a Kolbasa preradili do juniorky

PREŠOV - V slovenskom druholigovom futbalovom klube 1. FC Tatran Prešov vyvrcholila cez víkend príprava na novú sezónu.

slovakia

left justify in out

Nový tréner Šarišanov Jozef Kostelník bude dávať priestor najmä odchovancom, do juniorky sa aj preto dostali známe mená ako Ján Novák a Jaroslav Kolbas, ktorí sa neobjavili ani v prípravných zápasoch. "Dôvody tohto rozhodnutia však nechcem konkretizovať," povedal Kostelník pre denník Korzár.

Východniari vstúpia do novej sezóny so značne obmeneným kádrom oproti predošlému ročníku. V porovnaní s ním chýbajú Martin Pribula, Jakub Plánička, Jan Krob, Jakub Diviš, Roman Gergel, Andrej Jakovlev, Miloš Brezinský a Mariano Bernardo. Ligové stretnutie úvodného kola II. ligy odohrá Prešov v sobotu 20. júla doma proti trnavskej rezerve. "Veľa času do štartu nezostáva, ale chceme urobiť maximum pre to, aby sme boli dôkladne nachystaní. A či bude lepšia koncovka? Súvisí to s viacerými skutočnosťami, no naším zámerom je, aby sme sa dostávali do šancí a úspešne ich realizovali," dodal Kostelník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies