Prešovčan na blogu urazil Bratislavčanov: Chcú ho poslať naspäť!

NETKY.SK • 16 Október 2014, 11:03 • 2 min
Prešovčan na blogu urazil Bratislavčanov: Chcú ho poslať naspäť!

BRATISLAVA – Podpíli si pod sebou konár! Prešovčan Peter Skladaný si so svojím blogom s názvom Cisárov Pekár alebo Východniari v Bratislave poriadne zavaril. Ľudia z hlavného mesta mu chcú zaplatiť cestu naspäť do jeho rodného mesta!

slovakia

left justify in out

Peter Skladaný pracuje ako veterinár na klinike v Ružinove a v hlavnom meste žije už šesť rokov. Napriek tomu, že v Bratislave žije už dlhší čas jeho nespokojnosť so životom v meste bola cítiť v každom riadku.

 

img

 

"Zhodou životných okolností - a FAKT NEŠŤASTNOU NÁHODOU - som sa (momentálne) ocitol v Bratislave, ošklivom a chladnom meste, ktoré nemá ani hlavu, ani pätu. Nikdy sa mi nesnívalo, že tu budem žiť, ani som to nikdy neplánoval. Bratislavu som na diaľku z Prešova síce rešpektoval, ale skutočným "mestom" bol pre mňa vždy len môj Prešov. A právom," začal veľmi nešťastne Peter.

 

Ďalej nezabudol vyurážať asi všetko v Bratislave: "Bratislava je zlátanina mesta a dediny, kultúry a úpadku, zmes posledných takmer vyhynutých Staromešťanov a petržalských rozmaznaných "SEDLÁKOV", vysťahovaných Oravcov a Kysučanov, Stredoslovákov a Záhorákov, Rusínov, Bystričanov, Spišiakov, Litpákov a Gemeranov, toho kúska Maďarov a vyvraždených Židov. Že je všetko iné, než mesto, kde by ste mohli snívať žiť".

 

Okrem ľudí, ktorí v meste žijú vadí Petrovi aj všetko ostatné od kvality služieb cez ceny až po komáre. Najviac obyvateľov hlavného mesta nahneval slovami: „Prisťahovalci sú pre Bratislavu požehnaním, inak by už dávno zdegenerovala...Netreba zabúdať, že najdôležitejší ľudia ponovembrových dejín SR pochádzali mimo Bratislavy - Mečiar z Považia, Dzurinda zo Spiša, Mikloš a Kaliňák sú Rusíni, Fico je od Prievidze. Náhoda?“

 

Nenávistné komentáre nenechali na seba dlho čakať. Ľudia mu v nich naozaj nič nedarovali. Ľudia mu vyčítali každé jedno slovo, ktoré v blogu napísal. Niektorí dokonca budú bojkotovať aj veterinárnu kliniku, v ktorej pracuje. Iní zas založili facebookovú skupinu s názvom „Zbierka na cestu do Prešova pre p. Petra Skladaného“. „Zbierka vznikla za účelom ukončenia útrap vyplývajúcich z "fakt nešťastnej náhody", ktorá spôsobila, že p. Peter Skladaný sa "ocitol" v Bratislave,“ píše sa v popise skupiny.

 

Svoj blogový príspevok už Peter Skladaný vymazal. „Článok o Východniaroch v Bratislave som z blogu .týždňa stiahol. Diskusia sa nevyvíjala dobrý smerom. Pre nikoho,“ napísal v novom príspevku s názvom: „Východniari v Bratislave II.“

 

img

 

Ospravedlnenie mu však určite nepomôže a Peter Skladaný sa stal v Bratislave persona non grata číslo jeden.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona