Presklená podlaha na výhliadke vo výške 412 metrov praskla pod nohami ľudí!

NETKY.SK • 14 Jún 2019, 12:17 • 2 min
Presklená podlaha na výhliadke vo výške 412 metrov praskla pod nohami ľudí!

Títo ľudia zažili nočnú moru na vlastnej koži!

slovakia

left justify in out

Rôzne vyhliadky, odkiaľ sa z veľkej výšky môžete pozerať na „svet“, sú veľmi populárne. Keďže ľudia milujú adrenalín, na mnohých sa nachádzajú aj také, kde sa môžete prejsť len po akejsi sieti, alebo sa postavíte na sklo a dychberúcu hĺbku vidíte priamo pod sebou. Hoci sa nám rozbúcha srdce, tak nejako podvedome dôverujeme konštruktérom a veríme, že sme napriek zvláštnemu pocitu neistoty v bezpečí. Ale čo ak...?

 

 

Willis Tower je známy Chicagsky mrakodrap, ktorý má vo výške 412 metrov špeciálny balkón s presklenou podlahou. Je magnetom pre množstvo turistov z celého sveta. Vyhliadku nazývanú Skydeck navštívila aj rodinka, ktorá tu ale zažila poriadny šok!

 

Istá matka s dvoma deťmi sa odhodlala na priehľadnú plošinu vystúpiť, aby si tak dopriali nezabudnuteľný zážitok a výhľad na celé Chicago. V tej chvíli ale niečo zaprašťalo a pod nohami sa im objavila puklina. Vo výške 412 metrov by takéto niečo poriadne vystrašilo každého z nás!

 

Rodina okamžite zo sklenenej plošiny ušla. Podľa svedkov im chvíľu trvalo, kým sa spamätali, boli poriadne vyľakaní. Ako sa ukázalo, napriek nepríjemnosti celej situácie nešlo o život ohrozujúci jav. Na skle totiž praskla „len“ ochranná vrstva, a tak nehrozilo, že by trojica z balkóna vypadla. V ich koži by ale napriek tomu rozhodne nechcel byť nikto!

 

Incidentom sa už zaoberajú inžinieri Willis Tower a všetky okolnosti dôsledne preveria. Napriek tomu, že rozhodne nešlo o príjemný zážitok, odborníci tvrdia, že takéto udalosti na sklenených plošinách nie sú výnimočné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies