Prequel filmu Snehulienka a lovec nakrúti Cedric Nicolas-Troyan

NETKY.SK • 21 Január 2015, 16:08 • 2 min
Prequel filmu Snehulienka a lovec nakrúti Cedric Nicolas-Troyan

USA - Prequel dobrodružného fantasy Snehulienka a lovec (2012) nakrúti Cedric Nicolas-Troyan, ktorý na spomínanej snímke pracoval ako pomocný režisér a špecialista na vizuálne efekty.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter. Štyridsaťpäťročný rodák z francúzskeho mesta Talence na režisérskej stoličke vystrieda Franka Darabonta, ktorý od projektu odstúpil minulý týždeň. Päťdesiatpäťročný filmár, ktorý je zároveň autorom scenára pripravovaného diela, uviedol ako dôvod odchodu kreatívne nezhody.

 

Vo filme s pracovným názvom The Huntsman si opäť zahrajú Charlize Theron (zlá kráľovná Ravenna) a Chris Hemsworth (lovec Eric). Príbeh snímky by sa tentoraz mal zameriavať na stretnutie spomínaných dvoch postáv. To sa však odohralo dávno predtým, než do príbehu zasiahla Snehulienka v podaní Kristen Stewart. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Los Angeles sa preto v očakávanej novinke neobjaví. O úlohe v projekte však rokuje Emily Blunt, ktorá by sa mohla predstaviť ako Snehová kráľovná. Hotovú snímku plánuje spoločnosť Universal Pictures uviesť do amerických kín 22. apríla 2016. 

 

Cedric Nicolas-Troyan sa podieľal napríklad na filmoch Kruh (2002), Expres foto (2002), Pán Rosnička (2005), Slnovrat (2008) či Vládkyňa zla (2014). Za vizuálne efekty použité v snímke Snehulienka a lovec ho v roku 2013 nominovali na Oscara. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona