Prepravné spoločnosti garantujú doručenie vianočných objednávok najneskôr zo 17. decembra

NETKY.SK • 8 December 2019, 10:18 • 2 min
Prepravné spoločnosti garantujú doručenie vianočných objednávok najneskôr zo 17. decembra

BRATISLAVA – Veľká časť Slovákov si vianočné nákupy necháva stále na poslednú chvíľu.

slovakia

left justify in out

Objednávky z internetových obchodov však nemusia doraziť do Vianoc. Prepravné spoločnosti garantujú doručenie objednávok najneskôr zo 17. decembra. Pri zásielkach po tomto termíne hrozí, že na Štedrý deň pod stromčekom nebudú. Informovala o tom spoločnosť DATART.

"Zákazníci, ktorí chcú mať istotu, že darčeky pre svojich blízkych stihnú položiť pod vianočný stromček, by mali produkty z nášho e-shopu objednať najneskôr 17. decembra. Tento termín platí pre zásielky s doručením priamo domov a tiež na pobočky Slovenskej pošty a do balíkoboxov,“ radí marketingová špecialistka DATARTu Sabina Boudová.

 

Dodáva, že hoci sú zamestnanci DATARTu pripravení vyskladniť produkty aj po uvedenom termíne, prepravné spoločnosti, s ktorými značka externe spolupracuje, doručenie takýchto zásielok negarantujú.

Posledné dni pred Vianocami zažívajú špedičné spoločnosti podľa svojich slov obrovský nápor, a tak by si mali zákazníci rozmyslieť, či využijú dodanie zásielok priamo domov, alebo si vyberú z ďalších spôsobov doručenia. "V prípade objednávok na poslednú chvíľu radíme zákazníkom, aby využili možnosť osobného vyzdvihnutia tovaru priamo na predajniach,“ dodáva Boudová.

DATART je maloobchodný predajca zameraný na spotrebnú elektroniku. Na českom aj slovenskom trhu pôsobí už od roku 1990.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona