Prepadli a zmlátili hovorcu Berlusconiho strany Daniele Capezzoneho

NETKY.SK • 28 Október 2010, 07:26 • 2 min
Prepadli a zmlátili hovorcu Berlusconiho strany Daniele Capezzoneho

Prepadli a zmlátili hovorcu Berlusconiho strany Daniele Capezzoneho - Politika Hovorcu Berlusconiho strany Ľud slobody (PdL) Daniele Capezzone (38) v utorok večer prepadol a zmlátil v Ríme predbežne neznámy muž a spôsobil mu zranenia na hlave. K útoku na

slovakia

left justify in out

Hovorcu Berlusconiho strany Ľud slobody (PdL) Daniele Capezzone (38) v utorok večer prepadol a zmlátil v Ríme predbežne neznámy muž a spôsobil mu zranenia na hlave.
      K útoku na niekdajšieho predsedu Radikálnej strany došlo v okolí sídla PdL.
      Páchateľ z miesta činu ušiel, Capezzoneho previezli do nemocnice, jeho zdravotný stav však podľa lekárov nevyvoláva obavy.
      Talianski policajti preverujú teraz videozáznamy viacerých kamier v okolí sídla vládnej strany v nádeji, že sa im podarí páchateľa identifikovať.
      Tak koaliční, ako aj opoziční politici vyjadrili solidaritu s napadnutým a útok odsúdili.
      Hovorca predsedu talianskej vlády Paolo Bonaiuti hovoril v tejto súvislosti o "neznesiteľnej atmosfére násilia" v krajine. Minister kultúry Sandro Bondi pripísal zodpovednosť za napätie na politickej scéne ľavici a ideologicky ovplyvneným médiám.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona