Premiéru tretej sezóny Hannibala posunuli na leto

NETKY.SK • 19 Január 2015, 13:54 • 2 min
Premiéru tretej sezóny Hannibala posunuli na leto

USA - Predstavitelia televízie NBC sa rozhodli posunúť štart tretej sezóny seriálu Hannibal (2013) na leto.

slovakia

left justify in out

Predchádzajúce dve série mali pritom premiéru na prelome zimy a jari. "Je to program, ktorý milujeme a ktorý má pozitívne hodnotenia. Milujeme tiež leto. Na leto máme pripravené úžasné plány," uviedol prezident NBCUniversal Television Group Robert Greenblatt, ktorý však zatiaľ neprezradil presný termín premiéry.

 

Minulý mesiac tvorcovia seriálu oznámili, že rolu sadistického boháča Masona Vergera po Michaelovi Pittovi v novej sezóne prevezme Joe Anderson. Viac priestoru by mala dostať záhadná psychiatrička Bedelia du Maurier v podaní Gillian Anderson, ktorá sa z predstaviteľky vedľajšej postavy posunula medzi hlavné herecké obsadenie. To doplnia Angličan Richard Armitage a Japonka Tao Okamoto. Armitage sa predstaví ako sériový vrah Francis Dolarhyde, známy tiež pod prezývkou Zúbková víla. Postavu z knihy Červený drak (1981) Thomasa Harrisa v rovnomennej adaptácii z roku 2002 stvárnil Ralph Fiennes a predtým si ju v snímke Lovec ľudí (1986) zahral Tom Noonan. Okamoto, známa ako Mariko Yashida z komiksovky Wolverine (2013), zas stvárni tajomnú Lady Murasaki. 

 

Hannibal Lecter v podaní Madsa Mikkelsena bude v tretej sérii po krvavom finále druhej sezóny spolu s Bedeliou na úteku. I keď nebolo jasné, či Will Graham (Hugh Dancy), Alana Bloom (Caroline Dhavernas) a Jack Crawford (Laurence Fishburne), záver série prežili, tvorcovia už potvrdili, že v nových častiach bude účinkovať aj Laurence Fishburne a chýbať nebude ani Hugh Dancy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona