Premiéru novej bondovky preložili na apríl

NETKY.SK • 3 Október 2020, 10:16 • 2 min
Premiéru novej bondovky preložili na apríl

LONDÝN - Premiéru novej bondovky No Time to Die opäť pre koronavírusovú pandémiu preložili, tentoraz na apríl 2021. Film mal prísť do kín už v marci tohto roku, termín následne preložili na november.

slovakia

left justify in out

 

V odkaze na oficiálnom twitterovom účte filmov o agentovi 007 Jamesovi Bondovi sa uvádza, že 25. bondovka bude mať premiéru 2. apríla 2021, aby bola dostupná divákom na celom svete, informovala v noci na sobotu spravodajská stanica Sky News.

 


Opätovný odklad si vyžiadal stúpajúci počet prípadov nákazy v mnohých krajinách.

No Time to Die (Niet čas zomrieť) je piatym a posledným účinkovaním Daniela Craiga v úlohe agenta britských tajných služieb. Craig predtým Jamesa Bonda stvárnil vo filmoch Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015).

 

Léa Seydouxová, Ben Whishaw, Naomie Harrisová, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear a Ralph Fiennes si zopakujú svoje úlohy z predchádzajúcich bondoviek, zatiaľ čo Rami Malek, Lashana Lynchová, Ana de Armasová, Dali Benssalah, Billy Magnussen a David Dencik sa predstavia v tejto akčnej sérii po prvý raz.

Náklady na výrobu filmu dosiahli 250 miliónov dolárov. Titulnú skladbu k najnovšej bondovke od 18-ročnej americkej speváčky Billie Eilish zverejnili 14. februára.

Tvorcovia filmu si na poslednú chvíľu najali nemeckého hudobného skladateľa Hansa Zimmera, aby skomponoval scénickú hudbu. Zimmer nahradil Američana Dana Romera, ktorý od práce odstúpil pre kreatívne nezhody s britskou produkčnou spoločnosťou Eon Productions.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies